Després que fa dos anys Joan Dausà actués a la Casa Elizalde per presentar el seu àlbum de debut Jo Mai Mai amb el grup Joan Dausà i els Tipus d’Interès, el pròxim dia 21 de novembre tornarà a trepitjar aquest espai cultural per presentar el seu nou treball On seràs demà?.

Durant aquests dos anys, Dausà, nascut el 1979 a Sant Feliu de Llobregat i convertit en una de les revelacions del pop català dels últims anys, ha aconseguit un èxit aclaparador que l’ha permès trepitjar els escenaris més reconeguts del país. Ara, amb On serà demà? torna per oferir la seva versió en solitari per presentar, des del piano, un disc de 10 cançons que segueixen navegant en el terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat.

El llançament del disc està associat a un vídeo àlbum, dirigit per Dani de la Orden, el director de Barcelona nit d’estiu, i protagonitzat per l’actriu Aina Clotet i el mateix Dausà. Va ser precisament per la banda sonora d’aquest film que Dausà va rebre l’any passat un premi Guadí. I és que aquest músic té un perfil polifacètic, com demostra el fet d’haver estat la veu del protagonista de la sèrie Arròs Covat.

L’entrada per al concert és gratuïta, tot i que cal reservar-la, i es tancarà l’aforament a 120 persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram