Gegants Dreta de l'Eixample

Els gegants de la Dreta de l’Eixample. Foto: Ajuntament

La Festa Major de la Dreta de l’Eixample encara el seu gran cap de setmana després d’uns dies carregats d’activitat. D’ençà de l’inici de la festa, el passat 22 de maig, els carrers del barri s’han omplert de cultura popular. Les exposicions, la música en viu, el teatre i el cinema a la fresca han protagonitzat l’arrancada durant les dues primeres jornades de la festa.

Aquest divendres, a les exposicions obertes durant tota la Festa Major, del 22 al 26 de maig, se sumen tallers, jocs per a tota la família, una bicicletada, balls de bastons, concerts i una taula rodona amb el Sindicat de l’Habitatge de l’Eixample.

Dissabte i diumenge serà el torn de bona part de les activitats més esperades del calendari. Aquest cap de setmana els veïns de la Dreta podran suar la samarreta al torneig de dobles de ping-pong, passejar pels carrers del barri per a descobrir el seu patrimoni, o ballar al ritme de les sardanes. A més, el Mag Ferbuch deixarà sense paraules als curiosos que s’apropin a veure els seus trucs de màgia.

La nova Diada Castellera

Aquest any se sumen als actes la primera Diada Castellera de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample. Les colles de la Sagrada Família, la de Gavà i la Muixeranga de Barcelona seran les encarregades d’aixecar els castells el dissabte. Tot sense oblidar el bingo, la trobada gegantera o la cercavila.

Els actes acabaran la tarda de diumenge amb una invitació a la calma: el mestre Lluís Nansen Salas oferirà una sessió d’introducció a la meditació zen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram