Collboni eleccions

Collboni creu que l’aeroport del Prat s’ampliarà. Foto: ACN

L’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat avui que l’acord de pressupostos entre el seu partit i el Govern inclou directament l’ampliació de l’aeroport del Prat.

“El que està clar és que quan es parla de més connectivitat, de garantir connexions intercontinentals, quan es parla de compensacions de caràcter mediambiental amb pressupostos concrets, vol dir que hi haurà ampliació”, ha dit en declaracions al Parlament per reivindicar el que suposaran els pressupostos per a Barcelona. Segons Collboni, “és normal que en els textos es busquin paraules neutres”, però ha afegit que “algú no fa una comissió amb l’Estat i la Generalitat per no fer res”.

“Hem de celebrar que es desbloquegi l’ampliació de l’aeroport”, ha insistit Collboni, que ha destacat la importància que té aquesta inversió “que fa dos anys va quedar al calaix”.

Més inversions

A això li ha sumat també la inversió en transport públic, amb 52 milions d’euros per aquest any, l’increment de 600 Mossos d’Esquadra a la ciutat o la inversió en la segona fase de l’Hospital del Mar. A parer seu, s’ha canviat una “tendència històrica de no invertir en la capital”. Collboni ha defensat que els pressupostos “continuaven tractant els barcelonins com a ciutadans de segona” abans de l’acord del PSC i ara, en canvi, s’han incorporat inversions “rellevants”.