L’inici de la segona volta és imminent. Foto: Pedro Salado / UAH

El gran objectiu de la Unió Atlètica Horta de Víctor Valdés ha de ser trobar la regularitat en els resultats en la segona volta de la lliga. L’equip, que només ha guanyat dos partits fins ara (un al Feliu i Codina i l’altre al camp de l’EC Granollers) tancarà la primera meitat del curs el pròxim dijous 14 amb un derbi al Municipal de l’Energia contra la UE Sants, un partit que es va ajornar el mes passat per un cas de positiu al conjunt santsenc.

La UAH descansarà en la primera jornada de la segona volta (aquest cap de setmana) i en la recta final del mes haurà d’afrontar tres partits més després del derbi contra els de Tito Lossio: el dia 17 al camp del Banyoles, una setmana més tard a casa contra el CF Peralada i el dia 31 al Narcís Sala contra el Sant Andreu. El 2021, doncs, arrenca amb reptes exigents per al conjunt de Valdés.

NOU COMPÀS D’ESPERA
Per la seva banda, el Martinenc encara un nou compàs d’espera per veure quan i en quines condicions es pot posar en marxa la lliga de Primera Catalana, que estava previst que arrenqués el segon cap de setmana d’aquest mes. Aquest inici, però, va ser ajornat de nou per part de la Federació Catalana de Futbol, que el passat dia 5 va dir que “determinarà la possibilitat de dur a terme les competicions segons la planificació efectuada” en funció de l’evolució de les noves mesures sanitàries.

El conjunt del Guinardó va explicar, també el dia 5, que actualment té 20 jugadors a la primera plantilla, després de la baixa d’Aleix Lagé, que s’incorpora a la Monta, de Tercera Divisió.