Obres Sardenya

Les obres s’estan fent al número 354 del carrer Sardenya. Foto: Arxiu

El grup de veïns que des de fa temps pateixen molts maldecaps per unes obres al número 354 del carrer Sardenya s’estan plantejant denunciar la situació a la justícia, tal com ha explicat un d’ells, en David, a Línia Eixample. “El soroll és realment insuportable i fa molt de temps que dura”, afirma aquest veí. Després de mesos havent de suportar sorolls de forma diària, els afectats creuen que la situació ja és insostenible.

Es tracta de les obres de demolició de l’antic edifici de la fàbrica Lacer, que també estan causant molèsties importants a l’Escola Sagrada Família. En declaracions a betevé, diversos veïns de la finca de Sardenya, 354 van assegurar fa uns dies que les obres havien provocat esquerdes i altres desperfectes a l’edifici. De fet, admeten fins i tot que tenen por del que pugui passar. A banda d’aquesta preocupació, han de bregar també amb les molèsties que causen els cops i el soroll de les obres.

Dificultats per fer classe

Precisament, la contaminació acústica és el problema que denuncia l’Escola Sagrada Família. A través de Twitter, s’han queixat que el soroll que pateixen alumnes i professors supera els màxims recomanats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Això, lamenten, no els permet fer classe amb normalitat.