Antiga Casa Reus

L’Antiga Casa Reus està de liquidació abans de tancar. Foto: Línia Eixample

La Dreta de l’Eixample està a punt de perdre un altre comerç emblemàtic del barri. I és que l’Antiga Casa Reus, històric comerç dedicat a la roba de casa des de fa 111 anys, abaixarà la persiana al llarg dels pròxims mesos. Així ho ha anunciat la mateixa botiga amb una carta que ha penjat a l’aparador on agraeix tots aquests anys de “suport, carinyo i fidelitat”.

Així doncs, el local no té data exacta pel tancament. “Tancarem quan s’hagin acabat totes les existències que tenim”, explica a Línia Eixample una de les treballadores de l’Antiga Casa Reus. El motiu del tancament és que Immaculada Peiron Reus, actual propietària, neta del fundador -Agustí Reus- i tercera generació de la família que regenta la botiga, es jubila i no ha trobat qui la rellevi.

La carta d’agraïment

L’Antiga Casa Reus ha fet saber als seus clients que el viatge de la botiga s’acaba amb una carta d’acomiadament i agraïment a l’aparador, com dèiem al principi. “És difícil trobar les paraules adequades per expressar el profund agraïment que sentim”, diu la carta de l’Antiga Casa Reus. Un text que també se’n recorda dels clients i “els records eterns” que tenen amb ells per haver-los convertit en els seus “millors amics”.

Amb tot, el local emblemàtic de la Dreta de l’Eixample ha rebut una allau de missatges a les xarxes després de saber-se la notícia. “A Instagram ens han arribat un munt de notificacions”, deia la treballadora. I és que des de llavors que clients habituals i no tan habituals s’aturen a la botiga a dir-li l’últim adeu.

text casa reus

La carta que l’Antiga Casa Reus ha col·locat a l’aparador. Foto: Línia Eixample

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram