Tren de Nadal

El Tren de Nadal arriba al districte. Foto: Eix Sagrada Família

Nadal ja és aquí i amb ell les campanyes dels comerços locals i les activitats que organitzen els eixos i associacions d’establiments amb motiu d’aquesta època de l’any. Una de les propostes més tradicionals és l’arribada del Tren de Nadal a diversos eixos de l’Eixample, com el cas del de Sagrada Família, a més dels Encants i el Fort Pienc.

En el cas de l’Eix Sagrada Família, el tren arriba amb motiu de la inauguració de la Torre de la Verge Maria de la Sagrada Família. I és que és una manera que l’associació de comerciants té d’oferir fins a tres recorreguts diferents pel barri.

Els tiquets per pujar al tren es poden aconseguir comprant als comerços associats i s’hi podrà pujar a partir de demà 22 de desembre i estarà disponible fins al 5 de gener. Els únics dies que no hi haurà servei disponible seran el 25 i 26 de desembre i l’1 de gener. La resta de dies funcionarà sempre de 10:30 h del matí a 14 h i de 17 h a 20:30 h i hi haurà l’opció de comprar tiquets per cinc euros –gratuït pels menors de 10 anys– per qui no en tingui.

Però això no és tot, ja que només és una de les activitats que formen part de la campanya de Nadal dels comerços locals associats a l’Eix Sagrada Família. I és que l’activitat estrella que ha organitzat l’entitat és la Pluja de regals que ja va començar el 12 de desembre i que s’allargarà fins al 5 de gener. I és que per comprar a les botigues de l’eix amb un mínim de 10 euros s’entra al sorteig setmanal de 34 regals valorats en més de 1600 euros. I, a més, el 5 de gener es farà el sorteig final d’una nit d’hotel amb sopar i esmorzar per a dues persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram