Marí-Klose deixa la política i tornarà a la docència. Foto: Eduardo Corria

La regidora Marga Marí-Klose, que estava de baixa des del passat mes de gener, deixa la regidoria del districte per motius de salut relacionats amb una afectació cardiovascular, segons ha avançat Metropoli Abierta. El seu substitut serà l’actual regidor de les Corts i de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé.

La sortida de Marí-Klose de l’Ajuntament provocarà l’entrada del socialista Joan Ramon Riera, que era el número 9 a la llista a les eleccions i que ara feia de cap de gabinet del tinent de Seguretat Albert Batlle. Riera també assumirà la regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran, que era responsabilitat de Marí-Klose.

Marí-Klose, professora de Sociologia a la Universitat de Barcelona, és experta en pobresa i desigualtats en la infància, joventut i gent gran i ara tornarà a l’academia. En una entrevista el passat mes de setembre a Línia Nou Barris, es mostrava convençuda del seu salt a la política des del món de l’acadèmia i reconeixia el repte que era encapçalar el districte de Nou Barris.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram