El Parc del Laberint d’Horta tornarà a acollir el BioBlitz Bcndesprés que els darrers anys la fira es desenvolupès als Jardins de Montjuïc.

Les jornades de recerca naturalista tindran lloc els dies 19 i 20 d’abril. El divendres serà el torn dels escolars que hi desenvoluparan activitats de tot tipus amb l’únic objectiu de conèixer millor el medi natural.

La tarda del divendres i ja fins ben entrat el vespre del dissabte l’espai s’obrirà a tota la ciutadania. Com és costum, les jornades s’acompanyaran d’altres activitats més lúdiques, com ara exposicions o tallers, per tal de donar l’oportunitat a tothom de poder participar en la recerca de biodiversitat.

OBERT A TOTHOM

Tot i que diversos especialistes ja s’estan preparant materials i documentació pel cap de setmana d’abril, encara està oberta la inscripció d’entitats o persones voluntàries, interessades en participar en l’organització, bé sigui com a especialistes en grups biològics, o bé com a reforç per altres tasques de les jornades.

ElBioBlitz és una activitat a nivell mundial. Ciutats d’arreu realitzen itineraris de descoberta de la biodiversitat amb la participació de la ciutadania, estudiants i experts.

És una oportunitat per acostarse a al món dels ocells, els artròpodes, els líquens, les algues, els fongs, les plantes superiors, els rèptils, els amfibis i els peixos de les basses de l’entorn urbà en el que es residex.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram