Actualment les segona i tercera plantes de la comissaria estan en desús. Generalitat

La setmana vinent començaran unes obres a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Horta-Guinardó, al carrer Marina, per tal d’ampliar-la. En realitat s’habilitaran dues plantes, la segona i tercera, ara en desús, per a ubicar-hi nous serveis. Entre aquests, hi destaca el trasllat dels serveis informàtics que actualment estan ubicats al carrer Pujades. D’aquesta manera, guanyaran espai amb l’acondicionament de la segona planta.

A la tercera planta s’hi ubicaran, per una banda, l’Àrea de les Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions Policials i, per l’altra banda, l’Àrea de Seguretat en Tecnologies de la Informació. Ambdues seccions estaran separades per tres sales de reunió.

DESPLEGAMENT TOTAL

L’anunci de l’inici imminent de les obres a la comissaria d’Horta-Guinardó va anar a càrrec del secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, que va anunciar també la propera construcció de dues comissaries més, a Sarrià i a Sant Martí.

Boada ha qualificat l’ampliació i construcció d’aquestes comissaries com “la consolidació del desplegament del Mossos a Barcelona”. Segons Boada, aquesta consolidació va “molt lligada a l’augment dels agents a la ciutat, 2.858 mossos”, que representen 500 agents més en dos anys.