Una taula informativa, a la cruïlla del passeig Maragall amb el carrer Horta. Horta-Guinardó Decideix / Antoni Perelló

La plataforma Horta-Guinardó Decideix ha iniciat des de fa setmanes la recollida de vots anticipats per a la consulta popular sobre la independència de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona el proper 10 d’abril. De moment, tenen comptabilitzats fins a 1.250 vots recollits.

Amb un centenar de voluntaris, la plataforma va organitzar diverses taules informatives a diferents punts del districte el passat cap de setmana. Les taules serveixen per explicar l’objectiu de la consulta, que és fomentar el vot de la gent, sigui a favor o en contra de la independència de Catalunya.

A més d’aquestes taules que es col·loquen cada cap de setmana a alguns llocs del districte, la plataforma compta amb un punt de recollida de vot anticipat a la seu dels Lluïsos d’Horta (Feliu i Codina, 7). Si pot anar a votar de 17 a 20 hores, o quan el bar estigui obert.

Aquest cap de setmana sortiran una altra vegada al carrer, però a l’hora de tancament d’aquest periòdic encara no estaven confirmats els punts. Per a més informació, es pot visitar www.hortaguinardodecideix.cat.