Com cada any, els últims dies de l’estiu van ser especialment intensos al barri d’Horta, amb la celebració de la Festa Major.

Aquest any, a la tradicional il·lusió per gaudir d’uns dies de diversió hi havia l’alicient d’estrenar un nou espai per celebrar les festes, el Parc de les Rieres d’Horta, després d’uns anys en que la majoria d’actes s’havien hagut de traslladar al Carmel per la construcció del parc.

L’inici de les celebracions va ser accidentat. El dia 7 s’havia de donar el tret de sortida a la Festa Major amb el pregó del conegut actor Jordi Sánchez. La pluja però, va impedir que es pogués realitzar tot i que l’actor es va acostar a saludar els veïns.

Per sort, el temps va respectar la resta de la setmana, i fins al dia 15 es van poder celebrar la majoria de la vuitantena d’actes que hi havia previstos inicialment amb una gran participació.

Un d’ells, la VI Cursa d’Andròmines, que va acabar a la cèntrica Plaça Eivissa i que va ser un gran èxit de participació i de públic.

Durant aquests dies s’han realitzat altres activitats com una gran ballada de sardanes amb la Cobla Sabadell, la cantada d’havaneres amb cremat a càrrec de Les veus de Mar, la botifarrada popular a la Plaça de les Masies i el gran correfoc del dia 14.

Com cada any, també hi va haver un ampli ventall d’activitats per als més petits.