El CEM Olímpics acollirà una part dels partits de bàsquet. Foto: Olímpics

El CEM Mundet el CEM Olímpics i el Tennis Vall d’Hebron acolliran les competicions de bàsquet i tennis, respectivament, dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014 que tindran lloc dels pròxims dies 30 d’octubre al 2 de novembre.

La presentació dels jocs va tenir lloc la setmana passada a la Sala Moragues del Born Centre Cultural amb la participació de la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport, Maite Fandos; del president dels Special Olympics, Josep Durà i del director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueres, entre altres. La gala va ser conduïda pel periodista Pere Escobar, que també va presentar les primeres peces publicitàries de l’esdeveniment, on hi han participat esportistes com la sincronista Ona Carbonell i el culer Luis Suárez.

Els Special Olympics celebraran les seves proves de vela al Centre Municipal de Vela, però el campionat de bàsquet tindrà lloc de manera íntegra a Horta-Guinardó. En concret, es repartirà en dues seus com el CEM Mundet i el CEM Olímpics. Pel que fa al tennis, les instal·lacions de l’Accentennis de la Vall d’Hebron seran l’escenari de les eliminatòries.

Enguany, la torxa de la competició durà la flama del Canigó i arribarà a Barcelona el pròxim 28 d’octubre per mar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram