Tapitast

Una imatge de l’edició de l’any passat del Tapitast. Foto: Encants Nous

Ja és aquí una nova edició del Tapitast, la ruta de tapes del barri de la Sagrada Família. L’entrega d’enguany es va posar en marxa dijous passat, 15 de juny, i s’allargarà fins al 28 de desembre. Seran, per tant, fins a sis mesos de llepar-se els dits degustant les tapes dels bars i restaurants associats a l’Eix Sagrada Família, Gaudí Shopping i els Encants Nous, les tres entitats organitzadores de l’esdeveniment.

El Tapitast se celebra cada dijous als establiments participants. En aquest dia de la setmana, els clients disposen d’una oferta sucosa: una tapa especial i una beguda per acompanyar-la per només 3,95 euros. En aquesta edició, l’onzena des que es va crear la proposta, s’hi han volgut sumar més d’una trentena de bars i restaurants.

Entre el catàleg de tapes d’aquest any hi ha opcions variades, des de plats tradicionals fins a apostes més creatives o exòtiques. La botiga i restaurant Los Bellota, per exemple, ha optat per un clàssic que mai falla: les croquetes de pernil de gla. El bar Nou Face ha presentat una tapa original sota el nom de Dijous Con-fundido, que té com a protagonista el formatge provolone fos, i la Granja la Lluna ofereix dues cuixes de pollastre a l’estil tandoori, un plat típic de l’Índia.

Aquestes són només tres de les més de trenta tapes que participen en el Tapitast d’aquest 2023, entre les quals també hi ha truites, pizzes, braves, empanades i pintxos. Tot plegat, gràcies a una unió entre tres eixos comercials que defugen de la competència i que compten amb el suport de l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram