Dissabte torna el circ a l’Ateneu. Foto: Ateneu Popular 9 Barris

Quatre mesos després d’haver hagut de tancar fa quatre mesos per la pandèmia del coronavirus, l’Ateneu Popular 9 Barris tornarà a obrir les portes aquest dissabte per oferir l’espectacle Cabaret de Circ. L’espectacle es farà a l’aire lliure per garantir la seguretat de tots els assistents.

L’entrada serà gratuïta –les que s’han venut per internet ja s’han esgotat– però des de l’Ateneu demanen que qui vulgui col·labori aportant productes d’higiene o aliments per a la xarxa de suport de Roquetes. “El mes d’agost serà especialment difícil per a les famílies que no reben cap o prou ajuda en aquests moments”, afirmen des d’aquest espai.

Així doncs, a l’espectacle Cabaret de Circ, que començarà a les set de la tarda, hi participaran TIK-TAK, Colectivo Ameno i Danilo Facelli, Léa Legrand, Kerol i Circ Pistolet. També hi haurà la col·laboració de Desastrossus Cirkus i Saltoka i la presentació de Ricky el professor de tenis. La jornada tindrà uns convidats especials, el Servei d’Atenció Primària (SAP) Muntanya, per fer un reconeixement a la tasca de defensa de la sanitat pública.