Un grup de veïns, durant el dia de la inauguració. Foto: Ajuntament

La remodelació de la Casa de l’Aigua ja és una realitat després que els veïns de la Trinitat Nova la poguessin estrenar el passat 21 de març.

Després d’un any d’obres de rehabilitació, i de 25 sense haver tingut cap ús, aquest conjunt modernista construït entre els anys 1915 i 1917 acollirà un centre d’interpretació de l’aigua i d’educació ambiental amb un perfil museístic i pedagògic. Les obres, que en un primer moment van causar una certa polèmica entre els veïns a causa d’algunes modificacions que l’Ajuntament va fer a la façana, han consistit a reforçar l’estructura dels edificis, impermeabilitzar les cobertes dels dipòsits, construir un vestíbul de vidre i fusta per unir els dos edificis i arreglar diferents desperfectes. Tot plegat, gràcies a un pressupost de quasi quatre milions d’euros.

FALTA EL CASAL DEL BARRI
L’equipament que encara no s’ha construït és l’esperat casal del barri. Es tracta d’un espai de quasi mil metres quadrats que s’ubicarà al davant de la Casa de l’Aigua però que no començarà a executar-se fins al pròxim mandat.

Aquest nou equipament tindrà una sala polivalent, espai per fer reunions i tallers i una cafeteria.