L’equip de la Montañesa. Arxiu

La Montañesa ha començat el 2011 millor que el va deixar –amb el partit accidentat davant del Terrassa– però encara amb assignatures pendents en aquesta segona volta.

El primer partit de l’any es va saldar amb un 0 a 1 balsàmic però insuficient per a un Montañesa que amb prou feines va poder marcar davant del Premià, últim a la taula classificatòria. L’equip de la Prosperitat va tenir molts problemes davant del seu rival, que sí que va tenir ocasions clares durant el desenvolupament del matx. Ni tant sols la superioritat numèrica amb l’expulsió del premienc Oscar (minut 62), va servir per fer aparèixer als de Nou Barris, que no es van veure al terreny de joc fins al minut 85, quan Quim va aprofitar una centrada per clavar la pilota a la xarxa del porter Miguel Ángel.

JORNADES DIFÍCILS

Si el partit contra el darrerenc Premià ja va ser dur, les properes jornades alcen el llistó per als de la Prosperitat, que se situen en sisè lloc a la taula amb 29 punts.

Durant les properes setmanes s’enfrontaran a rivals superiors: el pròxim repte serà aquest diumenge a casa davant del CF Pobla Mafumet (quart) i el següent el 23 de gener contra l’Europa (tercer). Abans, però, hauran de jugar els 15 minuts que resten del partit “boig” contra el Terrassa, el proper 19 de gener.