Fins l’abril de 2013 l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària de 57 escoles podran conèixer un ampli ventall d’oficis i activitats econòmiques, que van des de l’elaboració de pa, pasta, pastissos, embotits o caramels artesans fins a la reparació de bicicletes o el món de l’òptica, amb visites als comerços de cada un dels districtes de la ciutat.

Des del consistori s’ha engegat la segona edició de les visites guiades als comerços d’arreu de la ciutat en el marc del programa El Comerç i les Escoles. Un total de 3.600 alumnes de la ciutat podran conèixer el funcionament de diferents oficis que es troben en els establiments del seu barri. Després de dur a terme totes les activitats i tallers programats, el mes d’abril se celebrarà la cinquena Mostra a la biblioteca Sagrada Família. Un espai de trobada entre els alumnes i els botiguers que posarà el punt i final a aquests mesos d’aprenentatge mutu.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

En aquesta segona edició del programa El Comerç i les Escoles, l’èxit ha estat rotund. I és que en total les botigues participants han passat de 4 a 22 i els centres educatius que també hi han volgut formar part de 20 a 46.