Els talls afecten la zona més de muntanya de Torre Baró. Foto: Línia Nou Barris

Nou Barris és un dels districtes afectats pels talls de llum que pateixen alguns barris de la ciutat. En el cas del districte, el problema afecta Torre Baró i la Trinitat Nova. Des del Districte asseguren que treballen amb Endesa i la Generalitat per trobar “una solució ràpida i efectiva”.

D’una banda, el Districte explica que s’està informant de tota la situació als veïns afectats, al mateix temps que s’està mirant de conèixer amb precisió l’abast de les incidències i les causes que les provoquen. En el cas de Torre Baró, Endesa estudiarà acuradament tots els consums per identificar si hi ha algun tipus de consum excessiu que pugui justificar la caiguda del subministrament. També es faran intervencions com el canvi de cablejat per un model més resistent i més endavant està previst canviar el transformador aeri per un de superfície, cosa que permetrà instal·lar-ne un de més potència en cas necessari.

En el cas de la Trinitat Nova, el Districte assegura que els talls “gairebé han desaparegut” perquè es produïen pel mal estat del cablejat i que ja s’està acabant de canviar-lo. Per últim, s’ha posat en marxa un servei específic, a través de l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores, per atendre els afectats.