Els Mossos van detenir l’atracador després d’una persecució. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 9 d’octubre un home que estava a punt de cometre un atracament en una farmàcia del barri de Porta.

El detingut, en el moment de ser enxampat per la policia, es va fugar juntament amb una dona que li feia de còmplice mentre encanonava amb una arma els agents que el perseguien. Un cop al barri de la Prosperitat també va encanonar dos operaris que treballaven a la zona i als quals va voler prendre el cotxe, segons el relat policial.

Posteriorment, la parella es va separar i els Mossos van poder detenir al cap d’una estona l’home, que s’havia refugiat en un bar. La policia catalana, un cop el va poder identificar, va comprovar que el detingut tenia un antecedent per robatori amb força en un domicili.

Pel que fa a la dona, la policia no la va poder detenir, però aquesta va decidir entregar-se un parell de dies més tard. Els Mossos han imputat a l’home els delictes d’amenaces, atemptat contra agents de l’autoritat, tinència il·lícita d’armes, atracament a establiment comercial i robatori amb intimidació.

L’AGRESSOR SEXUAL, A PRESÓ
D’altra banda el jutge va decretar l’ingrés a presó per al jove de 23 anys detingut el mes de setembre passat per haver agredit, presumptament, quatre dones, dues d’elles menors, veïnes del districte.

Va ser gràcies a la denúncia de l’última víctima que els Mossos d’Esquadra van iniciar la investigació que va permetre identificar l’agressor.