El barri del Turó de la Peira va ser notícia el passat mes de març per qüestions relacionades amb el tràfic de drogues.

En primer lloc, el dia 17 els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van informar d’una operació, que s’havia fet quatre dies abans, per desmantellar un pis ocupat des d’on es distribuïa droga i en el qual els toxicòmans podien consumir les substàncies que compraven.

Durant l’operació policial es va detenir la persona responsable del narcopis, mentre que dos dies més tard es va detenir una segona persona relacionada amb els fets. Al pis es venia haixix, èxtasi, cocaïna i crack. La policia també va trobar 300 grams de substàncies estupefaents, una arma de foc i una pistola simulada. La investigació havia començat cinc mesos abans.

Uns dies més endavant, el 28 de març, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desmantellar un altre narcopis i un pis on s’emmagatzemava droga. La investigació que la policia estava duent a terme es va accelerar dos dies abans quan es va produir una baralla al carrer amb dos ferits per arma blanca. L’endemà van detenir l’autor de l’agressió i també una de les víctimes. La víctima era l’encarregat del narcopis i un altre ferit venia d’un immoble del mateix edifici.