Camp Damm

Els joves van ser desallotjats fa un mes. Foto: Twitter (@JoanCanadas)

Un mes després del desallotjament de l’antic camp de futbol de la Damm, al barri de Porta, els joves que vivien allà, i que ara passen el temps al carrer, no obliden el que va passar. El passat 12 de juliol es van presentar a l’Audiència Pública del districte, juntament amb membres del Sindicat d’Habitatge de Nou Barris, perquè se’ls hi expliqués per què els havien desallotjat, tal com van dir, de males maneres.

Per part seva, el regidor Xavier Marcé va respondre que l’Ajuntament s’havia assegurat que tinguessin “una solució residencial”, tot i que, des del punt de vista dels joves, no era “la desitjada”. Amb això va fer referència al fet que havien rebutjat més d’una vegada viure en un alberg perquè es guanyen la vida amb la ferralla, la qual cosa és incompatible amb els horaris de l’espai.

Protesta de l’oposició

D’altra banda, dos dies després, el passat 14 de juliol, la sala de Plens va ser escenari d’una altra escena cridanera. Tots els grups de l’oposició van abandonar-la per denunciar, segons van dir, la “manca de transparència del govern del Districte”.