Lorente celebra el seu triomf. Foto: Adrián Rubio

Entre les estrelles de la segona vetllada de BCN Boxing Nights celebrada el passat dia 13 a l’hotel Barceló Sants va haver-hi dues del KO Verdun: Cristóbal Lorente i Víctor Vega. Lorente va demostrar el seu bon moment i va brillar en el seu primer combat en la distància de vuit assalts, mentre que Vega, en el seu debut com a professional, va mostrar una molt bona imatge.

El combat de Vega contra Rubén López va acabar en nul. El púgil del KO Verdun, però, va haver de refer-se d’un cop del seu rival que el va enviar a la lona en el segon assalt. El rubinenc, però, no va deixar-se impressionar per l’inici del seu rival i va aconseguir adjudicar-se el tercer i el quart assalt del combat per equilibrar la valoració dels jutges i tancar el seu debut com a professional sense perdre.

Per la seva banda, en un dels grans combats de la nit, Lorente va derrotar el campió de la Comunitat de Madrid, Bryan Alexis, en un combat que es va decidir als punts. En una nova demostració de boxa tècnica, Lorente va demostrar que està preparat per a grans cites (és un dels noms que sona com a futurible per lluitar pel títol d’Espanya) en un combat vibrant en el qual va dominar un  boxejador que lluita en un pes més alt que ell.

MARTÍN – DAVIES JR PEL TÍTOL EUROPEU
Sandor Martín ja coneix el seu rival per a la segona oportunitat en tres anys que tindrà per conquerir el títol d’Europa. Serà l’anglès Robbie Davis Jr, que és el propietari del cinturó des del passat 30 de març, quan va derrotar el seu compatriota Joe Hughes en una lluita disputada a l’Echo Arena del seu Liverpool natal.

El combat, si no passa res extraordinari, hauria de ser abans de l’estiu, com va explicar el púgil a Línia Nou Barris el mes passat. En el seu darrer combat, disputat a Madrid el dia 22 del mes passat, el de la Prosperitat va derrotar de forma clara el veneçolà Sandro Hernández.