L’equip segueix sent molt sòlid a casa. Foto: Twitter (@Pedro9garcia)

Els dos empats que la Monta va encadenar entre finals de març i principis d’aquest mes han provocat que el Viladecans s’hagi allunyat dels groc-i-negres al capdavant de la taula… i a més els del Baix Llobregat tenen un partit pendent que jugaran l’1 de maig contra el Tàrrega. Així, doncs, la possibilitat de ser campió del grup 2 de Primera Catalana i de tornar a Tercera sense haver de jugar la promoció s’ha complicat.

De fet, durant bona part d’aquest tram recent de la competició, els de Dani Andreu fins i tot havien cedit la segona posició al Manresa (ara mateix, principal alternativa a la segona plaça per a la Monta). Els del Bages, però, no són l’única amenaça: l’Andorra, que no perd des de principis de gener, i l’Igualada també s’ha acostat als equips de la zona alta.

Després de l’aturada per la Setmana Santa, els homes d’Andreu tancaran el mes amb un desplaçament al camp de la UE Tàrrega. El partit al Municipal de Nou Barris contra la Rapitenca i el desplaçament al camp del CFJ Mollerussa seran els primers dos reptes del maig.

500 PARTITS DE PEDRO GARCÍA
El darrer partit del mes passat del secretari tècnic i jugador del primer equip, Pedro García, va ser el número 500 de la seva carrera. El jugador també ha passat pel Badalona, la Grama o l’Hospi.