L’equip va patir la vuitena derrota del curs. Foto: AECM

No va poder ser. La Monta va perdre a Manlleu el passat 13 de març (2-1) i no va poder aprofitar la punxada del Vilafranca per fer una passa de gegant de cara a garantir-se la plaça entre els quatre primers. Tot i la desfeta, els de Toni Carrillo continuen en posició de play-off d’ascens quan queden deu jornades per al final de la Tercera divisió.

Tot i el bon inici dels groc-i-negres, el Manlleu va aprofitar una de les primeres ocasions que va tenir per inaugurar el marcador. Manel Sala va centrar des de l’extrem dret i Carles Roura va afusellar Burgada. Corria el minut 10 de partit, però la Monta no es va deixar intimidar per l’empenta local. Velillas i Juanlu van ser els homes més incisius, però el gol va arribar en una jugada embolicada que va resoldre Escabrós al minut 24.

Velillas va estar a punt de fer el segon en dues rematades a la segona part, una falta que va picar contra el travesser i un xut ras que va aturar David Canal. Els osonencs no van perdonar en una de les poques aproximacions durant el segon temps. Sala va rematar una centrada d’Aumatell per fer el gol decisiu al minut 72.

L’equip afrontarà quatre dies molt exigents. El dia 19 rebrà el Rubí, però el dimecres 23 afrontarà un dels partits més exigents de la segona volta. Els de Toni Carrillo visitaran el Nou Sardenya per jugar un derbi decisiu contra l’Europa, que té un punt menys que la Monta.