Foto: Twitter @peQe_89) / CFM

La Monta tancarà el 2020, l’any de retorn a Tercera Divisió, cuer del grup 5A de la categoria i amb la sensació que fins i tot el canvi a la banqueta i els nombrosos reforços encara s’han d’acabar d’adaptar i oferir el rendiment que s’espera d’ells (als quals cal sumar qüestions disciplinàries, com la sanció de quatre partits de Sergio García, que no tornarà a jugar fins el 2021).

El conjunt de la Prosperitat jugarà l’últim partit de l’any aquest diumenge a les 12 del migdia a la Bombonera contra el Terrassa i tancarà la primera volta el 10 de gener, en el primer partit del 2021, al camp de la UE Castelldefels i arrencarà la segona meitat del campionat una setmana més tard, visitant l’Igualada.

Per altra banda, el passat dia 10 l’FCF va aprovar les reestructuracions definitives de totes les categories de futbol i futbol sala, sèniors i de categories de base, que organitza. Després d’haver tingut contacte amb més de 800 clubs del país, s’ha aprovat la reducció de les lligues a una única fase o volta, amb ascensos via play-off i descensos directes.