Els de Toni Escudero han posat fi a la seva mala ratxa. Foto: Arxiu

La Monta torna a somriure. Després de viure una de les pitjors ratxes dels darrers temps amb Toni Escudero a la banqueta (1 empat i 4 derrotes des del passat 11 de desembre), els de la Prosperitat van aconseguir la primera victòria de l’any el passat dia 29 gràcies a una victòria per la mínima contra el Palamós (1-0).

La derrota contra el Cerdanyola a les Fontetes del dia 11 de desembre va encetar una mala dinàmica que semblava que s’aturava gràcies al punt que l’equip va sumar a casa contra el Castelldefels. L’inici de l’any, però només ha portat mals resultats, primer una contundent derrota per 4-0 contra el Terrassa (un dels clars candidats a l’ascens), seguit d’un calent derbi contra el Sant Andreu a la Bombonera (va acabar 0-2 amb incidents després que el davanter visitant Toro celebrés el segon gol dels quadribarrats davant l’afició de la Monta) i d’una altra desfeta al municipal de Granollers per 3-0.

Aquesta mala sèrie de partits, però, va arribar a la seva fi el diumenge 29 gràcies a una victòria contra un rival directe, el Palamós. Els de Toni Escudero van prendre la iniciativa en el partit des del començament i van tenir les millors ocasions, però els del Baix Empordà van estar a punt de marcar a la primera part amb una rematada de Cano.

L’equip va continuar buscant el gol i va tenir recompensa al minut 8 de la represa, quan Carles Montoro va desviar una centrada-xut de Daniel Sánchez. L’equip va controlar el matx durant la resta del partit i hauria pogut ampliar la seva renda si hagués estat més encertat.

Sabadell B, la Jonquera, Peralada i Vilafranca seran els rivals de l’equip groc-i-negre durant el mes de febrer.