La temporada dels de la Prosperitat és excel·lent. Foto: CFM

La recta final del 2019 i l’inici de l’any nou (que han coincidit també amb els últims partits de la primera volta i l’inici de la segona) han servit perquè la Monta ampliï la distància sobre els seus principals perseguidors, el Santboià, l’Ascó i el Gavà.

I és que les ensopegades d’aquests conjunts, combinades amb la fiabilitat i la solidesa del conjunt de la Prosperitat fan que els de Dani Andreu ja tinguin 10 punts d’avantatge sobre el segon al capdavant de la classificació. Cap dels tres equips que, sobre el paper, aspiraven a treure-li el primer lloc a la Monta estan protagonitzant una bona arrencada d’any, de manera que els groc-i-negres han aprofitat per fer els deures i obrir una escletxa que, tot i que no és decisiva, serà important de cara a assolir l’ascens sense haver de jugar la promoció.

L’equip, doncs, ja pot dir amb la veu ben alta que depèn de si mateix i sap quantes vegades pot fallar des d’ara i fins que s’acabi la lliga, a finals de maig. Després de tancar el primer mes de l’any amb un partit a Cornellà contra el Sant Ildefons, els homes d’Andreu (que a principis d’any van anunciar el retorn del porter Jose Segovia) rebran la visita de la UE Tàrrega el 2 de febrer, visitaran el camp de l’Alcarràs sis dies més tard i jugaran un partit decisiu contra l’Ascó a la Bombonera.