La boxejadora va derrotar Naiara Olmedo. Foto: KO Verdun

Karla Mérida, del KO Verdun, va guanyar en el seu debut com a boxejadora professional el 22 de maig en una vetllada de la promotora BCN Boxing Nights celebrada al CEM Mundet (inicialment s’havia de fer a la Guineueta). L’excampiona estatal amateur va superar la basca Naiara Olmedo en una de les lluites més igualades de la nit, resolta pels jutges.

La vetllada celebrada al districte d’Horta-Guinardó també va servir perquè un altre dels púgils del club, Víctor Vega, tornés a la competició després de més d’un any sense pujar al quadrilàter. En el seu combat, Látigo va fer un nul contra Iván Lacarra. Curiosament, els quatre combats que ha disputat com a professional Vega (va debutar el 2019) han acabat en empat.

Sandor Martín, present a la vetllada (en la qual es van vendre totes les entrades) va assegurar a betevé que “la intenció és créixer en el panorama nacional i ser una de les referències” i va explicar que una de les idees amb les quals treballa BCN Boxing Nights és la d’organitzar una vetllada cada mes a la ciutat. El CEM La Guineueta seria l’escenari d’aquests combats, després de l’acord que l’Escola Esportiva Guineueta i la promotora van signar el passat mes d’octubre.

NOU RIVAL PER A LORENTE
Per altra banda, des de finals del mes passat Cristóbal Lorente, un altre dels púgils del KO Verdun, sap que el seu rival per al Campionat d’Espanya del pes ploma serà Jesús Antúnez, i no pas Kevin Baldospino, que ha canviat de categoria de pes.