El club ha fet un esforç per jugar en categoria estatal. Foto: SESE

Dissabte 22 de setembre. Aquesta data està marcada en vermell al calendari dels jugadors, el cos tècnic i els aficionats del SESE, perquè serà quan l’equip blau debutarà a la lliga EBA. Un desplaçament a Can Serra, la pista de la UE Barberà, serà el primer partit que el conjunt de Carlos Espona disputarà en la història del club en categoria estatal.

Per veure el debut del SESE al Virrei Amat caldrà esperar exactament una setmana, ja que el 29 de setembre, l’equip rebrà la visita del Martinenc per jugar el primer derbi barceloní de la temporada 2018-19.

El calendari, que la Federació Espanyola de Bàsquet va publicar el passat dia 18, ha enquadrat els de Vilapicina a la conferència C-B (el grup de Catalunya, Andorra, l’Aragó i les Illes Balears és un dels que estan dividits en dos subgrups), on hi ha dos equips més de la ciutat (el Martinenc i el JAC Sants), vuit equips de la resta del país (Pardinyes, Arenys, Barberà, UBSA, Vive El Masnou, Mollet, BBA Castelldefels i CB Sant Josep), un andorrà (el filial del Morabanc), un de Ses Illes (el Palma) i un aragonès (l’Alfindén de Saragossa).

La primera volta s’acabarà el 13 de gener de l’any que ve (després de les vacances de Nadal) amb un partit a casa contra l’Arenys, mentre que l’últim partit de la fase regular de la temporada serà la visita a la pista del conjunt del Maresme, i es jugarà el dissabte 27 d’abril.