L’últim partit del conjunt blau va ser a principis de març. Foto: SESE

Dissabte 26 de setembre. Aquesta data està marcada en vermell en el calendari del sènior masculí del SESE, ja que serà la del primer partit oficial del conjunt blau en més de sis mesos. L’últim va ser la victòria per 73-80 a Esparreguera (el dissabte 7 de març) i ara, mig any després, l’equip està a punt per començar el curs 2020-21 amb la Lliga Catalana EBA.

Els de Xavi Pardina van quedar enquadrats al grup 8 de la fase prèvia, amb el Martinenc i la UE Sant Cugat, i descansaran en la primera data. El dia 26 d’aquest mes a un quart de set de la tarda, doncs, es posaran en marxa rebent els vallesans al Ramon Aldrufeu, mentre que el segon partit de la fase prèvia serà el 3 d’octubre al Guinardó, en el primer derbi barceloní del nou curs.

Els primers classificats de cada grup es classificaran per jugar la Final a Vuit, prevista per als dies 10 (Quarts de Final), 11 (Semifinals) i 12 (Final) del mes que ve, amb seu encara per determinar per part de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ).

L’INICI D’EBA, A L’OCTUBRE
El tram final de la pretemporada, doncs, dependrà de si els de Pardina accedeixen a la lluita pel títol o no. Passi el que passi, la lliga EBA 2020-21 començarà el 17 d’octubre per al conjunt blau. El SESE forma part del grup C-2 (en aquest curs la conferència C s’ha dividit en tres grups, en lloc dels dos habituals) i debutarà al Vallès Oriental, a la pista d’un dels nous equips de la categoria, el CB Lliçà d’Amunt.

La configuració d’11 equips d’aquest subgrup d’EBA farà que per jugar el primer partit al Ramon Aldrufeu calgui esperar fins al 7 de novembre.