Passi el que passi, el curs serà inoblidable. Foto: SESE

El pròxim dissabte 29 serà un dels dies més importants de la història del SESE. El conjunt de Vilapicina afrontarà el primer partit a casa en la seva primera participació a la lliga EBA d’aquesta temporada 2018-19. El calendari va voler que el primer rival dels homes de Carlos Espona sigui un equip contra qui el SESE ja s’havia enfrontat la temporada passada a Copa Catalunya, el Martinenc Bàsquet.

Aquest partit, corresponent a la segona jornada del grup C-B de la categoria més baixa del bàsquet estatal, es posarà en marxa a un quart de set de la tarda i farà que les graderies del pavelló Virrei Amat s’omplin per començar a gaudir d’una temporada que promet emocions fortes.

La plantilla que dirigeix Carlos Espona és pràcticament la mateixa que va aconseguir la fita històrica de l’ascens, amb el reforç d’Albert Montalvo, que ja té experiència a la categoria després de jugar-hi la temporada passada amb el CB Roser.

Després d’aquest partit, el calendari portarà l’equip blau a la pista del JAC Sants (el diumenge 7 d’octubre), a rebre la visita del CB Mollet (el dissabte 13) i a viatjar a la pista del CB Alfindén de Saragossa (el dissabte 20).

El SESE voldrà començar a sumar victòries aviat per oblidar les primeres desfetes en els primers partits oficials de la temporada, els de la Lliga Catalana EBA. L’equip va estar a prop de la victòria en els dos partits, contra el Martinenc a casa (68-70) i a la pista del JAC (67-61).