Castillejo (de blau) celebra la seva victòria. Foto: Correbarri

Per tercer any consecutiu, Carles Castillejo va guanyar el Correbarri. El viladecanenc (però fortament vinculat a Nou Barris) va arrodonir el seu triplet de victòries el passat diumenge 15 amb una marca de 31 minuts i 47 segons.

Però encara que no hagués guanyat Castillejo, la victòria individual en la categoria masculina també hauria estat per a un atleta del districte, ja que el segon classificat va ser Llorenç Sales (de fet, Castillejo només va poder superar-lo a l’esprint final).

La millor actuació individual de les atletes del districte a la categoria femenina va ser la vint-i-tresena posició que va aconseguir Eulàlia Alonso gràcies a la seva marca de 44 minuts i 16 segons.

Però tot i aquests grans resultats individuals, Nou Barris només va poder ser el setè classificat en la classificació general per districtes. Els corredors i les corredores van aconseguir sumar 9.808 punts, una marca que va col·locar Nou Barris just per sobre de Gràcia i a molt poca distància de Ciutat Vella.

SEGON TRIOMF ANDREUENC
El guanyador de l’edició d’enguany del Correbarri ha estat el districte de Sant Andreu, que reedita d’aquesta manera el seu triomf de l’any passat. Els runners andreuencs (entre els quals hi havia esportistes del CN Sant Andreu com Jèssica Vall), van aconseguir el segon triomf seguit en una prova que va reunir uns 4.000 atletes.