El futbol al Municipal s’ha acabat fins a la temporada que ve. Foto: CFM

La banqueta de la Monta 2020-21 tindrà el mateix propietari que les darreres dues temporades: Dani Andreu. El passat 29 d’abril, el club anunciava la renovació de l’entrenador i del seu staff de cara al pròxim curs… que a hores d’ara encara no se sap si serà a Tercera Divisió o de nou a Primera Catalana.

“No pujar a Tercera seria un cop molt dur per a la plantilla, psicològicament costaria refer-se”, explica l’entrenador a Línia Nou Barris. Andreu considera que la temporada ha estat “rodona” i destaca “la feina de tothom, des dels jugadors i tots els meus companys de cos tècnic, passant per la direcció esportiva i fins a la presidència” i destaca també “la comunió amb l’afició. Una de les prioritats que ens havíem marcat era recuperar l’ambient a casa, que és on es guanyen o es perden les lligues”. En aquest sentit, l’entrenador assegura que aconseguir bons resultats a la Bombonera és “una responsabilitat i una obligació” per enganxar el públic.

De cara al curs 2020-21, el tècnic diu que la intenció és renovar els contractes de gairebé tota la plantilla i que, en funció de la categoria, completar-la amb petits retocs. Sigui en la divisió que sigui, l’entrenador assegura que el seu equip serà “competitiu, exigent i realista”.

Andreu va arribar al Municipal de Nou Barris a finals de setembre de 2018 (per substituir el tàndem format per Tato Burgada i Toni Pérez) i després d’un primer curs amb una recta final irregular, va aconseguir quedar en sisè lloc amb 55 punts. Aquesta temporada, però, l’equip groc-i-negre ja havia superat aquesta puntuació, ja que després de 23 partits jugats liderava el grup 1 de Primera Catalana amb 60 punts, 15 més que el segon, unes xifres excel·lents.