L’equip encara no ha fallat a la lliga. Foto: Twitter (@Irreductibles9b)

Vuit partits, vuit victòries. L’arrencada de curs de la Monta és immillorable des del punt de vista estadístic i el conjunt de Dani Andreu segueix liderant la classificació amb quatre punts sobre el Gavà i sis sobre el Santboià, els únics dos conjunts que, hores d’ara, sembla que podrien ser una alternativa als de la Prosperitat.

Els groc-i-negres, a més, són l’equip més golejador del grup 2 de Primera Catalana (23 gols, cosa que indica una projecció de gairebé tres per partit) i només n’han encaixat quatre, el segon millor registre de la categoria, només superat pel Santboià.

L’equip, doncs, ha superat amb matrícula d’honor el segon mes del curs (contra Vilanova, Can Vidalet, Vista Alegre i Valls) i es prepara per a un novembre que arriba amb els partits a la Bombonera contra el CE el Catllar i el CFJ Mollerussa i els desplaçaments al Torrent de Llops per jugar contra el Martorell i al camp de l’Almacelles.

ELLES TAMBÉ SÓN LÍDERS
El primer equip masculí, però, no és l’únic que lidera la seva lliga. També ho fa el recentment creat sènior femení, que també pot presumir d’un ple de victòries després de les tres primeres jornades de Segona Divisió (amb un contundent 0-9 en l’últim partit del mes, a Cardedeu).

Martinenc B, Santa Susanna, UD Molinos i Barcino seran els rivals de les de Cristian de la Serna en les jornades del novembre.