Mostra comerç carrer Nou Barris

Una mostra anterior de comerç al carrer. Foto: Ajuntament

L’arribada de la primavera no només anuncia que per fi arrenca la temporada del bon temps, també que arriben activitats especials organitzades per associacions de comerciants com ara l’Eix Comercial de Nou Barris, que ja en prepara dues.

Tal com explica la dinamitzadora de l’associació de comerciants, Maite Fernández, durant el dia de Sant Jordi els comerços associats repartiran als clients flors de fusta que es poden “conservar” i “reutilitzar”. “És important tornar a fer accions per als clients perquè això vol dir que tornem a tenir certa normalitat que tots necessitem”, recalca.

L’altra iniciativa, afegeix, és la mostra de comerç i entitats que se celebrarà el pròxim 21 de maig a la plaça de la República. Hi haurà, afirma, parades de comerços associats amb productes de tota mena i tallers de manualitats per a nens. “Aquests actes ajuden als establiments a guanyar visibilitat. És una oportunitat per donar-se a conèixer i perquè la gent vegi el que ofereixen i com treballen”, assenyala Fernández.