Foto: Ajuntament

Productes ecològics, de proximitat i de temporada de la mà de productors i productores locals. Això és el que ofereixen els set mercats i les tres parades de pagès a l’aire lliure que hi ha a la ciutat.

Els mercats són a Vallcarca (cada dissabte, entre les 10 del matí i les 2 del migdia), a la plaça Masadas de la Sagrera (s’hi instal·la cada dos diumenges, entre les 9 del matí i les 2 del migdia), al parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec (la cita és cada dissabte entre les 9 del matí i les 2 del migdia), a la plaça d’André Malraux del Fort Pienc (també els dissabtes, entre les 9 del matí i dos quarts de dues del migdia), a la plaça de Maragall del Guinardó (amb paradetes cada dissabte, entre les 9 del matí i dos quarts de dues del migdia), a l’espai Germanetes de l’Esquerra de l’Eixample (cada dissabte entre les 9 del matí i dos quarts de 2 del migdia) i a Sants (cada dissabte de dos quarts d’11 a dos quarts de 3 de la tarda). Les parades són a l’avinguda Mistral amb Vilamarí i al Casal Queix (l’Esquerra de l’Eixample) i a la plaça de Sant Agustí Vell (Ciutat Vella).

APOSTA PEL PRODUCTE LOCAL
En l’actual context de pandèmia, la producció i el consum de proximitat generen beneficis per a l’economia local i el petit i mitjà comerç, molt perjudicats per la crisi de la Covid-19. Consumir als mercats de pagès és una acció saludable, sostenible i que dona vida als barris.