Les emoticones, protagonistes al Mercat de la Trinitat. Foto: Mercats Bcn

El Carnaval és sinònim de festa i diversió, però també de tradicions gastronòmiques. És per això que, un any més, els mercats del districte es van bolcar amb la celebració d’una festa on les disfresses tenen molt de protagonisme però que no seria el mateix sense les tradicions gastronòmiques.

La celebració va començar el passat 8 de febrer, dia de Dijous Gras. El Mercat de Montserrat va celebrar una degustació de botifarra d’ou que va fer que els clients d’aquest establiment es llepessin els dits. El mateix mercat va celebrar dos dies més tard una jornada de disfresses, que va comptar amb una batucada i un taller de maquillatge infantil. La gastronomia va tornar a ser la protagonista el 14 de febrer. Per tancar el Carnaval el mercat va organitzar una degustació de sardinetes en oli.

El Mercat de Montserrat, però, no va ser l’únic que va celebrar el Carnaval. El de Canyelles va organitzar el dia 10 de febrer la jornada ‘Minions al Mercat’. Tots els clients es van poder endur un petit obsequi i, a banda, es van repartir butlletes per a un sorteig de 100 euros en vals de compra.

El tercer mercat a apuntar-se a la celebració va ser el de la Guineueta, que també va organitzar activitats el passat 10 de febrer. La jornada va arrencar amb un espectacle de pallassos i posteriorment va tenir lloc el concurs infantil de disfresses.

Per últim, el mercat de la Trinitat, també el dissabte 10 de febrer, va tenir les disfresses com a protagonistes. En aquest cas la temàtica escollida van ser les emoticones.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram