Els botiguers fan un bon balanç de la sortida de dissabte. Foto: Ajuntament

Nou Barris va tornar a viure una jornada comercial festiva aquest passat dissabte dia 11 d’abril, amb la primera edició d’enguany del cicle de sortides El Comerç de Nou Barris es mou –que consta de tres en total–, que va tenir lloc, com a l’any passat, a la plaça Llucmajor.

Una cinquantena de botigues de diferents sectors van treure els seus productes al carrer amb una única condició: estar associades a qualsevol entitat comercial del districte. “Hem de donar més cohesió a la idea de comerç de Nou Barris”, raona en aquest sentit a aquesta publicació Maite Fernández, dinamitzadora de l’Eix Nou Barris, una de les associacions organitzadores de l’esdeveniment.

El balanç que fa Fernández de la sortida és “satisfactori”, i assenyala la “bona assistència” amb què van comptar. Aquesta edició de botigues al carrer va oferir també actuacions de dansa i una activitat oberta a la participació de tothom, el Prova sort, on hom podia llençar un dau i rebia, com a premi, vals de descompte amb el valor en euros de la quantitat que aconseguís amb la tirada. També hi va haver espai per a altres entitats i associacions de Nou Barris.

Aquest acte, que va comptar amb la visita de l’alcalde Trias, forma part d’un cicle de tres sortides anuals que organitzen els comerciants de Nou Barris. La pròxima tindrà lloc el 6 de juny a la plaça Virrei Amat, mentre que la tercera encara no se sap l’emplaçament, tot i que se sap amb seguretat que se celebrarà a l’octubre.