Si encara no ho heu fet, entreu al web de Verkami per veure la campanya de micromecenatge més exitosa feta mai a Europa.

La campanya continua amb més força que mai, ja hi han participat al voltant de 5.000 petits mecenes.

La força de la col·lectivitat ha fet possible que en els darrers mesos s’acceleri el debat i el procés que pot dur-nos a l’Estat propi; un nou Estat que ha de ser radicalment democràtic. És una ocasió que no podem deixar perdre perquè el temps corre molt de pressa.

Sóc la Isona Passola, i us demano que ajudem a fer possible l’Endemà, el nou documental del Sí a la independència.

Ho tenim a tocar, i ens cal guanyar, la batalla mediàtica serà clau. Sumeu- vos a aquest projecte col·lectiu.

Dirigit per mi i produït per l’equip de Pa Negre i Cataluña/Espanya i un grapat de primeres figures del nostre cinema, busca finançament a través de la xarxa, ara que ja sabem que les institucions no ens hi donaran suport.

Amb aquesta pel·lícula documental, feta amb la màxima qualitat, moderna, volem donar raons fonamentades amb l’opinió dels millors especialistes als indecisos, respostes als dubtosos, valentia als porucs, per aconseguir que l’opció de l’Estat propi sigui molt regeneradora, il·lusionant i, en definitiva majoritària.

No volem no podem deixar de dir-hi la nostra, des del mitjà més potent que tenim a les mans i sabem fer, el cinema. I per això comptem amb l’aportació de la societat civil.

Moltíssimes, moltíssimes gràcies. I no dubteu que amb la vostra ajuda farem possible.

Per Isona Passola / Directora i productora audiovisual