El Grup Aguiluchos participa en molts actes, com ara Sant Jordi. www.cooperacioaguiluchos.org

No s’és mai petit per intentar canviar el món i convertir-lo en un lloc millor on viure-hi. Això és el que deuen pensar els responsables del Grup de Cooperació Aguiluchos, una petita entitat nascuda ara fa tres anys arran l’interés d’una sèrie de monitors, pares i infants vinculats a un esplai del districte d’Horta-Guinardó. Amb la seva seu al carrer Feliu i Codina 59, aquesta ONG per al desenvolupament coordina actualment dos projectes. Un d’ells es duu a terme a Sudan (Àfrica). L’altre s’està desenvolupant al barri de Chorrillos de la ciutat de Lima, capital del Perú.

Precisament aquest darrer projecte solidari ha rebut aquest darrer mes un impuls molt important. Davant la dificultat de finançar les obres que duu a terme en aquests països, el Grup de Cooperació Aguiluchos va organitzar un concert solidari per recaptar fons.

SUPORT ALTRUÏSTA

La crida d’Aguiluchos va trobar de seguida entitats i persones solidàries que li han donat el seu suport, començant pel Col·legi Regina Carmeli, del mateix barri d’Horta, que va cedir el seu espai per acollir-hi el concert solidari. A l’acte hi van participar, entre d’altres, artistes de la talla de Pep Sala, excomponent de Sau; Leslie, dels incombustibles Los Sirex; l’ex d’Operación Triunfo, Javián, o Frank Mercader, col·laborador d’Andreu Buenafuente. Tots ells van actuar de manera altruïsta. Al final, es van recaptar 3.549,76 euros, que serviran per construir un mur de contenció d’aigua potable a Luis Felipe de las Casas (Lima), i permetre que més de 300 infants i les seves famílies puguin accedir a aquesta aigua potable.