Edgar Iglesias. Arxiu

El Club de Judo La Salle-Horta porta anys fomentant la pràctica del judo entre els infants i joves del barri. Aquesta feina constant i incansable dóna tard o d’hora els seus fruïts. El seu darrer triomf ha estat fa dues setmanes, a la Copa d’Espanya de cadets, celebrada a Avilès, on un dels seus membres, Edgar Iglesias (14 anys), ha quedat classificat en la cinquena plaça. Segons el president del Club, Jesús Iglesias, aquesta posició té molt de mèrit, ja que “la Copa d’Espanya està oberta a joves d’altres països i els francesos, que van venir al campionat, són una gran potència mundial”.

No és el primer èxit del club ni d’Edgar Iglesias, ja que l’any 2004 van quedar subcampions del món a Japó col·lectivament i el jove català va quedar en la categoria individual cinquè del món. “Va ser un orgull perquè la selecció espanyola va renunciar-hi i el nostre club, reforçat amb altres judokes catalans d’altres equips, vam representar no només el club sinó tot el país”, destaca Jesús Iglesias.

El Club de Judo La Salle-Horta és una entitat sense ànim de lucre, que des del 1992 es troba integrat al Col·legi La Salle-Horta, al carrer Doctor Letamendi, 63.