Gerard Quintana tocarà el dia 18 de juliol. Foto: Aleix Freixas / ACN

Els jardins del Recinte Modernista de Sant Pau acullen aquest mes de juliol el cicle musical Concerts d’Estiu, que es va posar en marxa el passat dia 4 i s’acabarà el dia 25.

El tret de sortida el va fer Dani Nel·lo acompanyat dels seus Saxofonistas Salvajes. Nel·lo va presentar el seu darrer treball, on recull les peces que considera imprescindibles per entendre la història del saxo i la seva contribució al rhythm and blues.

El protagonista del segon concert, que es va fer el dia 11, va ser el brasiler Marcos Valle, productor i compositor, guitarrista de gèneres tan populars com la bossa o la samba. Valle fa fer una demostració del seu talent i del seu peculiar univers sonor.

El tercer nom del cicle és el de Gerard Quintana, que el dia 18 portarà a l’escenari l’espectacle ‘Intocables’, on fa un recorregut a través de cançons que al llarg de la història han estat prohibides, perseguides, censurades i odiades.

Per últim, l’encarregada de tancar el Concerts d’Estiu serà la pianista Clara Peya el dia 25. Peya presentarà ‘Estòmac’, la seva darrera proposta musical. El projecte neix de la relació creativa i d’amistat de l’artista amb el contrabaixista i productor Víctor Moliner que, juntament amb la veu de Magali Sare, donen vida a aquest treball.