Fruiteria Moreno

La Fruiteria Moreno rep el premi a la millor iniciativa individual. Foto: Fruiteria

La 23a edició dels Premis Comerç ha tornat a reconèixer els millors establiments comercials de la ciutat d’enguany. Els guardons s’han repartit en diverses categories, com ara els més innovadors o els més destacats en el comerç de proximitat.

Un dels establiments guanyadors ha estat la Fruiteria Moreno, del Mercat del Carmel, que s’ha endut el premi Mercats de Barcelona Jordi Maymó a la millor iniciativa individual. Segons el jurat, s’ha valorat especialment “l’obertura de la nova línia de negoci digital” i el seu “servei de venda a domicili sense emissions de diòxid de carboni”.

En aquest sentit, Adrián Moreno, net del fundador original, explica que l’obertura de la pàgina web ha estat “una aposta molt important” que “està sortint bé”. L’aposta de la qual Adrián Moreno parla és la de “traslladar la compra de mercat a l’online”.

Per a fer-ho, han instal·lat càmeres enfocant els productes perquè els clients els puguin veure en directe a través de la web, i amb el sistema que classifica totes les fruites i verdures en el tipus de maduresa i preu que tenen, fan que el consumidor pugui decidir igual que si ho fes físicament.

Moreno ha explicat també que estan “molt contents” d’haver rebut el premi perquè justament celebren 50 anys aquest curs i que “és una gran manera de reconèixer” la seva feina. Afegeix que això els dona molta confiança en el seu model de negoci i que és una motivació per continuar fent comunitat al barri.