La fira comptarà amb 60 firaires arribats d’arreu Catalunya. Foto: EM

El passeig Maragall s’omplirà de cavallers, artesans i donzelles aquest cap de setmana amb una nova edició de la Fira Medieval de l’Eix Maragall. Dissabte i diumenge, al passeig hortenc –del carrer Sant Antoni Maria Claret fins a Olesa–, prop de 60 firaires arribats d’arreu de Catalunya rememoraran el passat medieval i aportaran un aire diferent al districte.

Des de l’associació organitzadora informen que la fira comptarà amb cercaviles medievals, tallers i espectacles de titelles itinerants. Aquest esdeveniment, a més, se celebra en el marc de la Festa Major del barri de Navas.
De manera paral·lela, l’eix comercial celebrarà, només dissabte, la seva Fira de comerç al carrer, la qual s’instal·larà al voltant dels carrers de Trinxant i Joan de Garay.

En aquesta sortida al carrer hi participaran unes 35 botigues associades a l’eix, i hi haurà exhibicions de dansa, activitats per als més petits i el joc de tirar el dau, una oportunitat perquè els visitants puguin aconseguir descomptes especials a la fira només tirant un dau gegant.

Enguany és la cinquena vegada que l’Eix Maragall celebra de manera conjunta la Fira Medieval amb la Fira de comerç al carrer, un dia “molt esperat pels veïns”, i que “aplega gent de tot Barcelona”, tal com asseguren des de l’eix comercial organitzador.