La jornada és fruit de l’acord de Cor d’Horta i Carmel Comerç. Foto: Ajuntament

L’entesa comença a fructificar. Demà dissabte, Cor d’Horta i Mercat, Carmel Comerç i els comerciants de Teixonera –que també hi col·laboren– celebraran una jornada de botigues al carrer conjunta a Dante Aligheri, entre Pantà de Tremp i Tolrà, durant tot el dia.

Aquesta jornada és un dels acords del conveni de “respecte territorial i col·laboració” signat entre Cor d’Horta i Mercat i Carmel Comerç el passat 5 de juny. Un pacte que volia posar fi a la polèmica pels límits de cada associació en un carrer com el de Dante Aligheri, que té una part al barri d’Horta i una altra al del Carmel. Amb tot, la Festa del Comerç al carrer tindrà lloc en territori del Carmel.

Segons les entitats participants, aquesta jornada se celebra “per adquirir i afermar les bones relacions” entre les mateixes. Una jornada que, a banda de l’aspecte purament comercial, oferirà activitats per a tothom. Destaca la batucada i cercavila, que tindrà lloc a partir de les 11 del matí, i diferents activitats d’animació infantil a càrrec del grup Xtraradio. Per altra banda, també s’organitzaran tallers per als més petits a càrrec dels alumnes de l’Escola Ferran Tallada.

Una jornada que, a més d’apropar postures, servirà perquè els veïns coneguin millor el seu comerç de proximitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram