Una imatge de la mostra comercial de l’any passat. Foto: CH

La Federació Cor d’Horta i Mercat escalfa motors per celebrar la 22a edició del seu Comerç al carrer, que tindrà lloc el pròxim dissabte 3 d’octubre als carrers Tajo, Baixada del Mercat i a la plaça Eivissa. Com cada any, aquesta mostra comercial oferirà la possibilitat als botiguers associats de mostrar els seus productes als veïns i visitants que s’hi apropin. Després de la fira del mes de juny, que va aplegar molts visitants, ara l’eix comercial ja treballa en l’organització d’aquesta edició de tardor que oferirà també una desfilada de moda al carrer Tajo.

En aquesta passarel·la, que se celebra des de fa més d’una dècada, participaran un total de 15 establiments associats, que mostraran les seves propostes de cara a la nova temporada de tardor-hivern. D’aquesta manera, els assistents tindran la possibilitat d’adquirir la roba i els complements en botigues properes. En aquesta desfilada no només participaran botigues de roba, sinó que també hi haurà òptiques –amb les últimes tendències en ulleres– i perruqueries –que ensenyaran propostes de pentinats–, entre altres.

Normalment, en aquesta fira de tardor solen participar al voltant d’una seixantena d’establiments, entre ells algunes parades del mercat.