La jornada se celebrarà aquest dissabte. Foto: CH

Un any més els carrers dels voltants del Mercat d’Horta s’ompliran de botigues aquest dissabte en el marc de la 21a edició de la Festa del Comerç al Carrer, una fira organitzada per la Federació de Cor d’Horta i Mercat.

Prop de 100 comerços associats a l’eix participaran en la cita, que enguany presenta un programa carregat d’actuacions, tallers i gastronomia. En aquest sentit, destaca el tast de vedella que tindrà lloc a partir de dos quarts de nou del vespre.

La carn, vedella gallega cent per cent, es cuinarà durant tot el dia amb carbó vegetal a l’estil burduntzi, un mètode culinari basc. La porció de carn pesa gairebé 200 quilos i se servirà a unes 1.500 persones.

Una hora més tard, ja a l’interior del mercat, els participants en la mostra celebraran un sopar on es farà un tast de xai rostit i compartiran les sensacions de la jornada.

Aquestes degustacions seran la cloenda d’un dia farcit d’activitats. Mentre que els comerciants participants presenten les seves ofertes i promocions, els visitants podran gaudir de tallers, jocs pels més petits i un escenari on se celebraran actuacions de dansa i música. A tres quarts de nou serà el torn del grup The Palet Band, que amb el seu rock amenitzaran les últimes hores de la fira. 

A banda de l’aspecte purament comercial, diverses associacions i entitats del barri també participaran en una mostra “ja consolidada”, i on “sempre assisteix molta gent”, explica a Línia Horta Raquel Júlvez, dinamitzadora de l’associació organitzadora.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram