Un moment de la Fira gastronòmica. Foto: Twitter (@menagadea)

Durant el cap de setmana del 7 i el 8 d’aquest mes, unes 5.000 persones van gaudir de la MOM Fira gastronòmica, de vins i caves, que va organitzar l’Eix Maragall. “Estem molt satisfets perquè durant els dos dies vam tenir una assistència molt alta, la fira ha estat tot un èxit”, expliquen des de l’eix a Línia Horta.

I és que tant el dissabte com el diumenge, la plaça Maragall i el carrer Olesa van omplir-se amb 35 paradetes en les quals els comerciants oferien les seves especialitats. “Els nostres associats i els negocis del barri van exposar els seus millors plats i també vam tenir la visita de cellers, que ens van portar els seus vins, i alguns bars també van portar els seus, d’elaboració pròpia”, afegeixen des de l’eix. Una altra de les novetats d’enguany van ser sis estands de cervesa artesanal, que van atraure l’atenció de moltes de les persones que van visitar la fira.

A més, durant tot el cap de setmana es van celebrar activitats com introduccions al tast de vins, tasts de productes vinícoles a cegues, maridatges de vi, de cava i de cervesa i tota mena de tallers i activitats infantils. El diumenge al matí també es va aprofitar per fer la presentació del Celler Masroig; el públic va poder descobrir els caldos de la denominació d’origen del Montsant i va poder tastar les Garnatxes i les Carinyenes més representatives de la seva Denominació d’Origen.

EL DIA 29, LA PASSAREL·LA
Ara que la Fira del 2017 ja ha tingut lloc, l’Eix celebrarà la seva Passarel·la de moda. Aquesta nova cita amb els dissenyadors del barri serà a la plaça Maragall, el pròxim dissabte 28 a dos quarts de nou del vespre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram