Manuel Reyes

Els darrers anys estan sent molt negatius per a Barcelona i la seva àrea metropolitana. I és que les polítiques dutes a terme pel PSC i els seus principals socis, els comuns, han fet que cada dia sigui pitjor viure-hi.

Hem de recordar que vam començar aquest any 2022 amb una nova pujada d’impostos impulsada per Ada Colau i el PSC, però amb el suport, no menys important, d’ERC i de JxCat. Apujar un 5% la taxa de tractament de residus com a recàrrec al rebut de l’aigua o augmentar un 3% el tribut metropolità perjudica greument les famílies i les persones amb menys recursos.

D’altra banda, amb la croada contra el cotxe privat, amb la creació de la Zona de Baixes Emissions (ZBE), sumada a un urbanisme tàctic que fa cada dia més difícil entrar o sortir de Barcelona, s’han donat un cop contra un mur. Ara s’obre la porta a les reclamacions de totes les persones perjudicades, que fins i tot s’han canviat de cotxe per aquesta ZBE que ha tombat una sentència. Un nou i greu error que paguem com sempre entre tots mentre els seus responsables polítics defugen qualsevol responsabilitat al respecte.

Barcelona i la seva zona d’influència no poden perdre més oportunitats; necessitem polítics que tinguin clares les prioritats

Barcelona i la seva zona d’influència no poden perdre més oportunitats. Necessitem polítics que tinguin clares les prioritats i que sàpiguen atraure noves inversions i propostes de creació de llocs de feina, que cada dia són més necessaris.

Mentrestant, Colau ha de donar moltes explicacions per la seva greu imputació. Aquells que s’omplien la boca criticant la resta de partits ara no compleixen els seus codis ètics i no donen la cara.

Amb aquest panorama metropolità, alguns treballem per construir una alternativa perquè, quan arribi el moment, els ciutadans puguin dipositar la seva esperança en un projecte seriós i rigorós que posi les persones al centre de les seves prioritats. Aquest és el projecte que proposem els populars.

Manuel Reyes, exalcalde de Castelldefels, exdiputat al Parlament i president del PP a la demarcació de Barcelona